Leasing af bil

Vi danskere har oplevet noget af et boom indenfor køretøjs-verdenen. Der er nemlig kommet en hype til, som egentlig har været der længe, men som først nu er blevet taget til sig af os danskere. Det er nemlig boomet der hedder leasing. Leasing er en lidt mærkelig størrelse, da mange forveksler det med lån, men det skal man dog slet ikke gøre.

Kom ind eller giv os et ring og vil vil sammen gennemgå dine ønsker og muligheder.

Vi arbejder sammen med de bedste spillere på marked, og det kommer naturligvis dig til gode.

 

Leasing

Flexleasing samt finansiering af dette

Ved flex leasing betales ikke den traditionelle 150% registreringsafgift ved indregistrering, derimod betales i stedet en registreringsafgift som deles i rater i den periode hvor du benytter bilen. Denne registreringsafgift beregnes blandt andet ud fra bilens alder. Man opnår den laveste registreringsafgift ved biler der er mere end 3 år gammel.

 

Det er ikke unormalt, at du kan spare mellem 30-50% i forhold til normalprisen , hvor der svares den traditionelle 180% registreringsafgift. Dog gælder det generelt, at jo dyrere bilen er – jo mere sparer du. En god tommelfingerregel er, at du opnår størst økonomisk fordel på en bil, hvor brugtprisen i Danmark er over kr. 200.000,- – men der opnås også økonomisk fordel på biler under kr. 200.000,-.

 

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af firmabil kan være en fordel

For firmaer har det længe været naturligt at lease deres biler – ikke mindst fordi momsen kan løftes som erhvervsdrivende. Ved erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, såfremt det omhandler en bil, der udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, og ikke til privat befordring. For biler der også anvendes til privat personbefordringen, er fradraget begrænset – og andre vilkår gør sig gældende.

For en leaset firmabil, opgøres den skattepligtige værdi af rådighed på samme måde, som hvis arbejdsgiveren købte bilen på leasingtidspunktet. Udgangspunktet er derfor fakturapris inkl. moms, registreringsafgift, leveringsomkostninger og normalt registreringsafgiftspligtigt tilbehør. Hvis en arbejdsgiver erhvervsleaser en brugt bil som er mere end 3 år gammel, så er beskatningsgrundlaget et skøn over markedsværdien på tidspunkt for leasingaftalens indgåelse.

Erhvervsleasing styrker likviditeten.

Erhvervsleasing er værd at overveje, hvis du ikke ønsker at binde store mængder kapital i virksomhedens vognpark. Med erhvervsleasing slipper du nemlig for at investere et større beløb i køretøjerne, hvilket ville have været tilfældet i forbindelse med køb eller finansiering. En af de væsentligste fordele er derfor, at du beholder likviditeten i din virksomhed i stedet for at binde den i biler.

 

Tilbagelevering af leasingbiler

 Skal du tilbagelevere din leasingbil, kan en tur forbi polercenter.dk være en god ide for dig.

Her gennemgår vi bilen fra A-Z og udbedrer små skader og ridser. Dette er ofte en langt billigere løsning end at køre bilen direkte tilbage til leasing selskabet og lade dem om det.